Siirry suoraan sisältöön

Meistä

Janica Bergström

Ravintoterapeutti

Olen ammatiltani kätilö, CRA ja olen myös suorittanut ravitsemustieteen opintoja yliopistolla. Työurani aikana olen toiminut yli kymmenen vuotta kansainvälisissä lääketutkimustiimeissä, jossa olen syventynyt ravinnon ennaltaehkäisevän vaikutuksen tietotaitoon. Tämä kokemus on vahvistanut käsitystäni siitä, kuinka suuri merkitys ruokavaliolla on sairauksien ennaltaehkäisyssä ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Tästä motivoituneena olen jatkanut ravinto-opintojani myös eläinmaailman parissa. Olen koirien ja kissojen ravintoterapeutti, ja toimin opettajana Natural Pets Academyssä sekä työskentelen DogRisk-tutkimustiimissä Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa. Olen suorittanut myös eläinten ravintoterapeuttisia opintoja ulkomailla, mukaan lukien Canine and Feline Nutritionist -tutkinnon vuonna 2019.

Työssäni käytän Tellington TTouch -menetelmää, joka keskittyy eläimen liike- ja kehontyöskentelyn parantamiseen. Tavoitteenani on saada eläin tasapainoon sekä fyysisesti että henkisesti. Hyvä kehon koordinaatio ja tasapaino vaikuttavat positiivisesti eläimen henkiseen, fyysiseen ja tunne-elämän tasapainoon.

Kotona minun arkeani ilahduttavat staffi laumani. Kasvatan staffordshire bull terriereitä Carinostaff kennelnimen alla.

Asiakkaan toteamaa:

Janica on kokenut koirien ja kissojen ravintoterapeutti, joka erikoistuu auttamaan lemmikkejä, joilla on vatsan ongelmia, struviittikiteitä, iho-ongelmia tai ylipainoa. Hän tarjoaa arvokasta apua raakaruoan avulla, räätälöiden ruokavaliot yksilöllisesti jokaisen lemmikin tarpeisiin. Janica ei ainoastaan hoida fyysisiä haasteita, vaan opettaa myös lemmikinomistajia tunnistamaan oman lemmikkinsä tarpeita sekä ymmärtämään lemmikin ravitsemukselliset tarpeensa. Hänen sitoutumisensa eläinten hyvinvointiin näkyy kokonaisvaltaisena lähestymistapana, joka tuo iloa ja terveyttä lemmikkien elämään.

Carino Nutrition Oy

Yrityksen perustaminen oli vastaus kasvavaan tarpeeseen eläinkunnan ravitsemusneuvonnasta, joka nojaa vankkaan tieteelliseen tutkimustietoon. Yksilöllistä ruokavalion suunnittelua eläimille on jäänyt aivan liian pienelle huomiolle, jonka takia moni koira ja kissa kärsivät ravintoaineiden puutostiloista. Sairaudet ovat lisääntyvässä määrin, ja uskallan väittää, että suurin syy on vääränlainen ravinto mitä eläimille annetaan. Yksi tärkeimmästä osa-alueesta sairauksien ennaltaehkäisyssä on eläimen ravitsemus mutta suurena vaikuttajana on toki myös ympäristö, lääkkeet sekä eläimen perimä.

Rakkaudesta ravintoon, joka myös Carino Nutrition tarkoittaa, on minulle sydämeni asia. Uskon vahvasti, että oikeanlaisella ravinnolla voimme vaikuttaa sekä terveyteen että sairauksien ennaltaehkäisyyn.

Carino Nutrition Oy tarjoaa yksilöllistä ravitsemussuunnittelua ja neuvontaa koirille ja kissoille, höystettynä rakkaudella. Olen myös innokas luennoitsija, joka mielellään jakaa tietoa eri tapahtumissa, joten älä epäröi pyytää tarjousta.

Jag betjänar även på svenska. You can also contact me in English.