Carino Nutrition – Koiran ja kissan ravitsemusneuvonta palvelut ammattitaidolla

Tarjoamme koirille ja kissoille yksilöllistä ravitsemusneuvontaa lähivastaanotolla Fanimal Raakaruokapuodilla Järvenpäässä, etävastaanotolla sekä kotikäynneillä. Ravitsemusneuvonnan pohjana käytetään kliinisiä tutkimustuloksia sekä kansainvälisiä että kansallisia ruokasuosituksia. Ruokavalion suunnittelussa perehdytään yksilön tarpeisiin ja huomioidaan mahdolliset sairaudet ja niiden ennaltaehkäisy. Sairaudet ovat lisääntyvässä määrin, ja yksi tärkeimmästä osa-alueesta sairauksien ennaltaehkäisyssä on eläimen ravitsemus ja ruokatottumukset.

Ruokasuunnitelmasta annetaan selkeät kirjalliset ohjeet, joten niitä on helppo lähteä toteuttamaan eläimen arjessa.

Onko ravitsemusneuvonta tarpeellista?

Vastaanotolla käydään läpi eläimen ruokintaa ja tehdään siihen tarvittavat muutokset. Vastaanotolle voi tulla kaiken ikäiset ja rotuiset yksilöt, niin terveet kuin sairaat. Oikeanlainen ruokinta on iso osa eläimen hyvinvointia ja parantaa huomattavasti eläimen elämänlaatua. Ravitsemuksesta on kyse juuri ennaltaehkäisevästä toiminnasta. Kun eläin saa oikeanlaista ruokaa, oikeassa imeytyvässä muodossa, näkyy tämä myös kokonaisvaltaisesti eläimen hyvinvoinnissa.


Ruokavalion suunnittelu pennulle

Ruokavalion suunnittelu aikuiselle

Ruokavalion suunnittelu seniorille


Ruokavalion suunnittelu tiineelle

Ruokavalion sunnittelu siitosurokselle

Ruokavalion päivitys


Miten pääsen vastaanotolle?

Valitse palvelu ja itsellesi sopiva ajankohta ajanvarausjärjestelmästämme. Huomio, oletko tulossa lähivastaanotolle vai etävastaanotolle. Kotikäynneissä tulee olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.
Suorita maksu ja vahvista varaus. Varauksen tehtyä saat vahvistusviestin sekä ohjeet tulevaa vastaanottoa varten.

Ravitsemusneuvonta käynti

Käynnillä käydään läpi eläimen ruokavalio ja tehdään tarvittavat muutokset. Tapaamisen jälkeen saat laaditun suunnitelman sähköpostilla viikon sisällä.

Ennen vastaanotolle tuloa, tulisi toimittaa sähköpostilla ruokapäiväkirjaa viikon ajalta osoitteeseen janica@carino-nutrition.fi. Kerro mielellään myös eläimen tämän hetkisestä voinnista ja mahdollisista haasteista.
Ravitsemusneuvonta sopii kaikille koirille ja kissoille ikää katsomatta.

Tervetuloa!

Raakaruokaa syövillä koirilla esiintyy selvästi vähemmän ihotulehduksia, korvatulehduksia, kohtutulehduksia, virtsatietulehduksia, kilpirauhasen vajaatoimintaa sekä syöpää kuin kuivamuonaa syönneillä koirilla.


Hiney et al. 2021 vahvistavat tutkimuksessaan, että raakaruokituilla koirien iho on terveempi ja kokonaisterveyspisteet ovat huomattavasti paremmat, kuin kuivamuonaa syönneillä koirilla.